Pentru ce este uleiul de arbore de ceai? Utilizari uimitoare

Uleiul de arbore de ceai nu este foarte cunoscut de public si nici beneficiile acestuia nu sunt. Pentru ce este uleiul de arbore de ceai?

Cunoscut si sub denumirea de ulei de maleluca , acest ulei miracol provine din coaja arborelui de ceai. Este prezent in multe dintre produsele cosmetice pe care le folosim zilnic, cum ar fi sampoane si deodorante. Originar din Australia, utilizarea sa este deja raspandita in intreaga lume.

Mai jos va oferim 20 de utilizari de ulei de arbore de ceai care va va face sa iesiti si sa-l obtineti imediat pentru a incepe sa va bucurati de toate beneficiile pe care le are pentru pielea dvs.

Vindeca cicatricile

Cand ajungeti acasa dupa o zi grea la serviciu si va dati seama ca aveti un cos in mijlocul fruntii.

Solutia? Ulei de arbore de ceai. Printre proprietatile sale se numara nu doar reimprospatarea si hidratarea zonei, dar si calmarea pielii noastre.

Iritare post-epilare

Un clasic al vietii feminine. Te razi rapid, alergand cu lama, iar pielea ta nu colaboreaza. Rezultatul sunt acele pete rosii care te insotesc pe tot parcursul serii. Va lasa hipersensibilitate la suprafata.

Cateva picaturi de ulei de arbore de ceai pe o bila de bumbac si asta este. Cand o treci peste zonele iritate, vei observa cum pielea ta se calmeaza instantaneu.

Pentru a avea grija de pielea ta, nu este nimic mai bun decat un hidratant bun, cu esenta frunzelor de aloe vera si uleiul de arbore de ceai , cu efect antiseptic. Este valabil atat pentru fata, cat si pentru corp, iar cu acesta va puteti hidrata, calma si vindeca pielea de cicatrici, cosuri sau uscaciune, o minune!

Pielea uscata

Daca problema dvs. este pielea uscata, nu va faceti griji.

Cinci linguri de ulei de ceai
Unul de ulei de migdale
Iti vor face pielea sa para atat de hidratata, luminoasa si tinereasca.

Sau aveti optiuni foarte bune, cum ar fi acest gel si sapun natural pentru corp, cu care va puteti spala corpul zilnic si sa il includeti in rutina de dus pentru a avea grija de pielea dvs. Este fabricat cu ingrediente naturale si incorporeaza esenta arborelui de ceai si lamaie, este, de asemenea, lipsit de coloranti sau conservanti, de sulfati sau parabeni si este vegan si nu este testat pe animale. Deasupra aromei de lamaie vei mirosi minunat!

Cresterea parului

Uleiul de arbore de ceai ajuta la cresterea parului. Descopera foliculii de par. Penetreaza direct in radacina parului, hranindu-l chiar in zona cea mai importanta. Aplicati-o masand zona cu varful degetelor, astfel incat radacina sa il absoarba .

Puteti face propria masca de ulei de arbore de ceai, dar nu uitati sa adaugati ulei vegetal ca baza. De asemenea, puteti opri complicatiile si puteti cumpara un sampon cu ulei de ceai.

Uita de matreata

Pune capat uscaciunii scalpului si uita de matreata . Este la fel de simplu ca sa adaugati cateva picaturi de acest ulei in samponul dvs. si voila obisnuite!

Indepartarea machiajului

Daca esti fata do it yourself , poti sa-ti creezi propriul demachiant .

Dilueaza 10 picaturi de ulei de arbore de ceai intr-o cana care contine un sfert de ulei de canola .
Intindeti si aplicati bine amestecul pe fata,
Urmeaza un tonic si aproape ca iti poti auzi porii curat multumindu-ti pentru sesiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *